Followers

Tuesday, February 16, 2016

people come and go

assalamualaikum

hey guys...sihat tak? fia harap korang sihat-sihat belaka..people come and go...kenapa tajuk begitu? erm let just say lately ni ramai sangat orang yang fia baru kenal...ada seorang lelaki ni jiran si fya tu ha...entah kenapa..sibuk minta no fia..mula-mula tak nak bagi...melayan...hmm apatah lagi...

tapi disebabkan fya..kena juga bagi...haih..yang perangainya..dia minta couple dengan fia..I was like..WHAT?! kau tak kenal aku terus minta couple...haih parah mamat ni...puas fia slow talk...kata kita kawan je dulu...punya degil kata nak couple juga...fia dah fed up...terus block...

ni lagi sorang..fia baru je kenal dia...nama betul dia fia tak tahu since dia tak pernah nak bagitahu padahal fia dah tanya banyak kali...fia panggil dia Mr.M...umur dia 4 tahun tua daripada fia...dah kerja tapi sekarang tengah cuti...he's nice...too nice to me...tapi...ada masalah sikit between fia dengan dia...that make me like...erm takpela...masa cuti..rajin la whatsapp fia...but since fia dah start balik kelas...hilang terus Mr.M...

people come and go...if we're worth it...they will stay with us...so sebab tu fia tak kesah...lagipun I'm happy the way I am now...sekarang fia dah semester 4...huwaa...makin susah dan makin stress! rasa macam nak give up pun ada...I'm still thinking what I want I do after graduate...future my study, get a job or get a job and doing part time study....

with Malaysia's economy right now...I don't feel like I want to future my study with this kind of situation....haih...peningnya fikir masa depan....hmm...need to think carefully before making decision...hmm 

okay guys..see you in the next post...

assalamualaikum