Saturday, December 18, 2010

salam...

hari ni dia x on mlm...sedihnye....puas aq menunggu...hurm kes aq dh selesai...alhamdullilah akhirnye berakhir semua masalah just masalah aq dgn dgn si dia....hurm..:/ nnt aq mesti akan rindukn dia...thn depan will be the busy year...aq nekad on his birthday aq nk buat kejutan utk dia...

awk mane awk menghilang???rindu sye pada awk...dhla hp sye tinggal kat umah nenek sye...
awk x rindu kat sye ke???rindu sye meluap-luap pada awk dh la hp sye tinggal...x dpt sye lepas rindu...awk...nnt kite akan berjauhan sye pasti akan merindui awk...awk pun mungkin akan sibuk...

awk...sye nk awk yg dulu...awk yg slalu msj sye...awk semakin lame sye kenal awk makin sye syg.......kat awk...awk nmpk x kasih sg sye terhadap awk???hati sye sentiasa melonjak bile dpt msj dgn awk...awk,sye x kisah jika awk nk suh sye temankn awk tiap2 hari pun x pe...sbb sye ske...awk...cinta,syg sye pada awk x pernah kurg dan sye x pernah menduga lepas kite makin rapat prasaan syg sye pada awk makin mendalam...

kla ni je utk hari ni...sekian...waslm..da da...:/
:(

Friday, December 17, 2010

salam...

b***hnye aq!!!!b***h3 arghhhh penyesalan yg teramat sgt....x sepatutnye aq amik serius pasal ni.....arghhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bencinye aq.....why this happen????why?? why??

maaf kn aq....takde niat langsung nk sakitkn hati sape2...kadang2 marahkn diri sendiri kenapa ske buat bende melulu...first day sek aq nk mintak maaf kat semua....terasa diri aq ni teruk sgt....why I could do that to him??dy x wat slh ape pun...dilanda kesedihan dan kemarahan melampau sgt....I'am so2 sorry...... :C

okla tu je for today dh x sanggup nk sambung...sekian...waslm...:'(

Wednesday, December 15, 2010

1st Lady - Baby I Love You with lyrics ♥

baby I love you and I'll never let you go....
salam...finally dpt gak borak dgn ummi...cite kat dy what happen...dy un terkejut atas ape yg jadi...

hurm...kina2 akak x bermaksud x nk lyn kina but kalau akak lyn kina...akak x tahu nk borak ape...nnt kina plak x ske...anyway...dh lame si q x on...kemane plak hilangnye mamat tu???dy still sedih ke pasal awek dy???@ dy dh dpt pengganti awek dy ke???hurm :/ entah la...hope dy okla...

lagi dua minggu je blh duk umah...pastu kene gi sekolah...thn depan x leh dh nk tido lmbt2...nnt nk pegi sek pening kepala plak sbb x cukup tido...thn mencabar coz next year aq akan menduduki peperiksaan kedua besar bg aq...iaitu PMR huhu takut giler thn depan...next year penentu atas ape yg aq blajar dari form 1-form 3...kalau blh nk jadi form 2 je...XD

hurm...next year aq akan jadi dak nerd...biar x de sape nk dekat dgn aq..haha jahat aq ni...lantak la peduli plak aq...thn depan study,study,study...semangat btl....XD risau jgk bile pk lg 2 minggu je nk sek...dhla sek pg...:/ hurm...xpela...the important thing nnt dpt jmpe kwn2 aq...rndu kat sume org...thn baru..klas baru..sesi baru..azam baru..sume barula...XD

haha okla sampai sini je...sekian...waslm...da da....:)

Sunday, December 12, 2010

salam...dh lame x up date blog...mcm2 jadi kat diri aq...

hubungan aq dgn si dia makin rapat...
dia:kata dh lme dy x borak dgn su
aq:nape??rindu ek??
dia:yup(dlm hati aq fuh...hanya tuhan je tahu ape prasaan aq mase ni...)
aq:haha sian dy
dia:hehe cian je
aq:abis tu en.* syg nk suh cik suhaida ckp ape?I miss u 2?
dia:hehe..blh jgk..

dlm hati memang I miss you too tp x kn nk ckp kot...mahu muka aq jadi pink
hehe..memang miss dia sgt2...sejak dy habis spm dia dh x slalu sms aq cam dulu...tp xpe aq tahu dia bnyk keje so x nk kacau dia

okla tu je utk hari ni....sekian...waslm...da da :)

Saturday, November 27, 2010

slm...hari ni dpt jgk chat dgn dia...akhirnye...hoho ske hati aq... :D tp x lame...xpela aq paham dia exam sekejap pun xpe dpt gak lepaskn rindu...hehe :D x tahu kenape tangan dgn kaki aq sakit...

hmm esok ade ujian silat...tgn dhla sakit...kaki x berape sgt...baru balik dari rumah pak long sbb esok hazim dgn haris(cousin) nk berkhatan so buat doa selamat sikit...dpt jmpe abg long(cousin) dy pun amik spm sampai 9/12 yg si dia sampai 8/12...xpe akan ku tunggu...

tnye dia tadi kenape org x ske dia...then dia jwb sbb dia garang and x friendly...aq ckp la dh tahu perangai cam2 x reti2 nk berubah???then dia ckp dia jadi p******s bukan utk di puji lgpun dia kata dia dh ade kwn yg memahami dia setakat bwh dia x heran...hmm aq x tahu nk ckp camni lg...ske hati la...

selasa minggu depan nk main bowling...ingat nk ajak dia tp dia exam...(giler ke nk ajak dia mahu semua dak x de mood tgk muke dy...XD) ajak mas...then tnye dy nk ajak sape lg...then dy ckp dy nk tnye group dy dulu...

hmm okla ni je for today....bye bye...:)

Friday, November 26, 2010

hari yg seronok tp maafkn sye,awk... :/

Slm...hari ni nk gi main bowling kat carefour sampai sane tnye kat kaunter akak tu ckp"dh full kalau nk main tunggu pukul 6 tu pun kene book"mase tu baru pukul 2 lebih lame gile nk tunggu...then plan plak nk main rollerskate...harga dy RM20!!! giler mahal for school holiday...kalau student hari isnin dgn selasa RM8 kalau hari rabu dgn khamis RM 18...hmm trus x jadi nk main rollerskate...

hmm last2 gi mkn KCF...hujan plak turun...dhla kereta ayah tu mcm lilin x blh kene air...ibu ckp xpe esok kite gi main bowling...pegi pagi2...lepas tu sebeum balik mkn ais-cream yogi-yogi dulu...pastu ibu ckp kite gi skrang jela...yes yes!!!akhirnye...dh lame aq x main bowling...

main bowling kat plaza 63...mula2 main hancur...asyik2 masuk longkang...XD seronok main bowling...asyik2 adik aq jgk yg menang...xpe la x heran pun...hmm ingat balik nk beli topup sbb kesian sgt kat dia asyik sms aq tp aq je yg x bls sbb kredit tamat tempoh...hari ni pun dia sms tp aq x prasan bile check fon dlm puku 11 lebih tgk aq sms drpd dia,dia sms dlm pukul 10 lebih ...sian dia almost 1 jam dia tunggu aq reply sms dy...hmm ayah x balik lagi sbb aq suh ayah tolong belikn topup...ayah balik trus aq topup fon then reply sms dia...tp dia x balas...xpe maybe dia dh tido lagi pun esok dia exam lagi...xpe awk,sye akan tunggu awk...maafkn sye,awk...:/

kla sampai sini je utk hari ni....sambung esok plak...bye bye :)

Thursday, November 25, 2010

bye bye bye lyrics ( by n-sync)

bye,bye,bye...2010 and bye,bye,bye edzry get away from my life and my mind!!! :D

Wednesday, November 24, 2010

sori awak!!! :/

slm...hari ni seronok sgt...ptg tadi dpt lepak dgn aishah dgn athira dekat lombong tgk burung bangau kat lombong tu XD haha mcm2 kiteorg borakkn then sampai mase aq...habis aq kene soal siasat...athira la ni...aishah dh tahu...x pasal2 dak tu kene kutuk...haha nk tergelak je dgr dorg ckp pasal dia....

hmm hari ni dia sms lagi...dh 3 hari dia sms tp aq x topup2 lagi...sengaja...sbb nk dy focus dlm exam dia...tp kesian plak dia asyik sms and aq plak asyik x topup lagi...sori ek memang su sengaja buat...I just want you to focus on your exam... :/

ingat nak beli topup hari ni...but you have to wait 1 more day...kalau blh nk balas sms dia tp kredit su dh tamat tempoh...hmm berbalik kepada mase aq lepak dgn athira & aishah...dyorg saje sakat aq pasal dy...ish terbelit2 otak aq pikir jawapan ape nk bagi kat dyorg...pastu dorg tnye plak sms ape dy send kat aq...hmm aq dh x tahu nk ckp aq diam je...then kiteorg jln kaki nk balik umah amik duit pastu ingat nk gi pasar malam...then athira ckp takut adik dy ikut so tira ckp nk gi mlm ni...aishah pun nk gi mlm tp aishah x sure mak dy bagi ke x...aq ckp dgn aishah kalau korg gi tepon aq...x tepon pun dyorg x gi la tu...

hmm bile rindu dekat dia mesti nyanyi lagu2 jiwang(ish parah sudah aq ni...)mcm kata athirah jgn terlalu mengharapkn dia...aq dh ckp kat aishah & athira supaya diam je sbb aq x nk jadi mcm ape yg jadi diantara aq dgn edzry...arghhh...malas nk pikir pasal edzry lagi...HE WAS HISTORY...kite mula kisah yg baru...hope this relationship will last forever...dirimu bukan miliku....:/

okla ni je utk hari ni...da ada....:)

Tuesday, November 23, 2010

happy weeks...:)

slm....dh lame x update blog....dh cuti sek...hmm boring2 x tahu nk buat ape...thanks to si dia sbb sudi melayan aq....hmm mcm2 la jgk kiteorg borakkn...lawak2....gaduh dgn dia pasal AKIM & JULIANA EVANS...dia ckp juliana lg cute but to me AKIM IS MORE CUTE!!! lebih2 lg bile AKIM ckp SYE SKE AWK!!!

dia klakar sgt...hoho ske btl chat dgn dia...tp skrang dy tgh exam....so x nk kacau dia...kalau main mesej dgn dia blh tahan mata ni sampai pukul 4:30 PAGI!!! giler kn???haha demi melayan dia aq sanggup!!!...pagi2 dlm pukul 8 lebih dia sms...so aq paksekn jgk diri utk bangun awal walaupun kepala pening sgt2...demi dia,aq sanggup!!!

berbalik kepada si dia...hati aq telah ditawan oleh dia....makin lame aq kenal dia makin aq ske dekat dia....hmm dy sudah berpunya tp xpe aq akan setia menanti dia...walaupun dia bukan miliku tapi hatinya hanya untuk ku....terima kasih awk...hati dan cinta sye hanya untuk awk...

hee...:) rindu dekat dia...kalau aq rindu aq akan tgk balik sms aq dgn dia...setiap kali tgk balik mesti aq tersenyum sorg2 haha :D ...ummi je tahu pasal semua pasal aq dan dia...ummi pun pelik camne aq blh ske kat dia...haha dia la mamat yg paling ummi x ske...tp ape2 pun still bagi aq,dia penyeri hidup ku yg suram...aq bersyukur sgt2 pada tuhan kerana kenalkn dan pertemukn aq dgn dia... :)

Estrella - Stay (Lyrics)

ske sgt lagu ni...teringat teacher aida...hope awk stay mcm ni.....:)

Friday, November 12, 2010

sye ske awk
sye ske awk
SYE SKE AWK!!!!
susah ke awk nk tangkap prasaan sye kat awk???
susah sgt ke awk nk lyn sye walaupun sekejap??
susah ke awk nk balas cinta sye???
susah ke awk nk terime sye sbg seorg yg teristimewa di hati awk??
awk tak fikir ke betapa sakitnye hati sye bile awk dgn wanita lain???
xde ke prasaan syg,ske,cinta dan rindu dlm hati awk untuk sye??
hati sye meronta ingin menyatakn SYE SKE AWK!!!SYE SYG AWK!!!SYE CINTA AWK!!!SYE RINDU AWK!!!
jiwa sye tertekan tiap kali teringatkn awk...
awk pernah x fikir pasal sye???
pernah x awk terfikir betapa sukarnye menahan rase syg,cinta dan rindu terhadap awk...
awk,sye sgt2 yg syg,cinta,ske dan rindu kat AWK!!!

I Lay My Love On You Lyrics

thanks awk sbb sinari hidup sye dgn hadirnye awk dlm hidup dan hati sye...

Wednesday, November 3, 2010

Brands-Generasi Hebat MV- Juara

Akim-Menunggu

dh lame x up date blog....kisah hidup aq makin teruk...kwn2 semua dh berubah kepada....entah semakin lame semakin aq rase x kenal kwn-kwn aq....kwn dgn nad dy tipu aq...kwn dgn pykah & sara kurg ngam sbb dyorg x ske cite ape2 tentang dyorg kat aq....dgn TX aq rase terpinggir....arghhh...susah jadi budak baru kat sek...2010 tahun yg paling menyedihkn...hati aq hancur melihat perubahan kwn2 aq...

aq hanya ngam dgn fatin & hanisah je...dgn dyorg x henti2 aq ketawa...tp sampai bile aq nk tipu diri sendiri & org lain...arghhh....selame ni aq buat2 happy pedahal x hati aq berduka,sedih sgt2....betapa rindunye aq kat kwn2 yg slalu menceriakn hidup aq....diri mulai menyukai seseorg...hmm tp syg aq x mungkin memiliki dy...tahun depan dy sudah tiada...arghhh...sedih sgt bile teringat pasal dy....hmm nk buat mcmane lg pun fb dy ade kalau dy on...blh chat...hmmm tahun ni....arghhhh...buat aq terasa dunia ni kejam.....kenapelah dunia ni x mcm dunia fantasi always ending with "happily ever after" kan senang....atau kite mintak je blh dpt ape kite nk....hmm tp tu semua dlm mimpi blh la....

k la setakat ni je buat hari ni.....lain kali aq taip lg...da da.....:D

Friday, September 10, 2010

selamat hari raya...:)

selamat hari raya...


malam raya klakar coz main la mcm helicopter (x tahu ape nama permainan 2)main punya main bende tu tersangkut plak kat atas bumbung mcm mane nk amik bende 2 and ting otak dh menyala nasib baik cousin masuk cheer boleh angkat adik dy...dpt la mainan 2 balik...pagi ni ramai ade wan achik,wan induk,mak ngah and ptg sikit pak long nk dtg...


sesi bergmbr bukan main lame...ptg nnt nk bergmbr lg....fuh bergmbr sakan la kiteorg..terutama cousin aq muhammad aizat atau kiteorg panggil dy bang ngah besar coz ade dua bang ngah so sorg bang ngah besar sorg lg bang ngah kecik...

korg pnye hari raya mcm mane??happy atau sebaliknye...???


okla selamat hari raya maaf zahir batin...da da....:)

Thursday, September 9, 2010

hari raya menjelma lagi ske la thn ni dpt pakai baju raya warne yg aq pilih....hoho bergaduh dgn adik nk pilih warne baju raya thn ni...dy nk warne merah sbb spain menang fifa world cup....(kalau x slh la dh lupe la lgpun x minat bola...)merah dh bnyk kali...oren belum so aq ckp kat ibu nk wrne oren,ok ibu dgn ayah x yah beli sbb baju khawin ibu dgn ayah ade....aq un dh siap,adik2 aq semua beli...tp warne oren lain2 ade pair plak...ayah dgn ibu...aq dgn angah...kak cik dgn adik...

ske dpt balik kg coz dpt la buat ape yg kat umah xleh buat mcm bergayut kat pokok...hehe,main nyorok2 sbb umah nenek besar so bnyk tmpt blh sorok...,main buaian...kat umah nenek je blh main...,menjahit...and hobi paling ske kalau kat umah nenek iaitu berangan...haha :D coz umah nenek besar so blh menari nyanyi bukan setakat aq je dgn cousin2 kiteorg sekali buat..haha tp nenek x pernah marah pun...

kat kg jgk blh la aq duduk baca buku sambil dikelilingi oleh pokok2 g menhijau...(tenangnye..),main badminton,bola dgn cousin...,buat explorace...main kejar2 and so on la...:D kat kg sejuk bile pagi...kene la perlahankn kipas sbb terlalu sejuk mcm dlm fridge je...thn ni x balik rembau sbb nyang kat sini...lagipun kalau balik sane nk buat ape???main kejar2 dgn kambing x nk nnt aq plak tersesat sbb kejar kambing...nnt org ingat a gembala kambing plak..haha :D dh start merapu...

kla dh x tahu nk tulis ape lg so...da da :)

Wednesday, September 8, 2010

tahun yg teruk

seperti tajuk tahun ni memang teruk....sbb:
1.cikgu kamaruzaidah pndh........sedih sgt..

2.cikgu shahril pndh...x blh la nk main dlm klas..:D

3.cikgu rajen my great counselor pndh...sedih giler :'(

4.kwn baik tipu aq arghhhhhhhhhh!!!! sakit hati giler sian twin aq...

5.org yg aq ske pakat dgn eira tipu aq...dgn mengatakn yg dyorg couple...:'(
and baru dpt tahu yg dyorg x pernah couple...and E dh tukar 6ber and nobody of his friends know his new 6ber arghhhhhhhhhh!!!!!how could you do this to me...why??why??don't you get my feeling towards you...

6.result thn ni menurun coz of him....

7.bnyk problem kat sek baru...arghhh rindu nadia....terutama mamat tuh...but its he miss me like I do???

8.bnyk kali kecewa but still like that guy....why???dont no maybe I too loving him...<3 style="color: rgb(153, 51, 153);">9.asyik sakit....arghhh...x ske....

and lastly 10.thn ni asyik nk marah org je why??hah!!kene control marah la...:(

Thursday, July 22, 2010

hari ni blur giler otak aku....tah kenape tah....
and kwn aku cite something really make me like...what???and huh???really???
giler tau pastu budak-budak kat klas tmbahkn lagi panas aku dgn mengenakn aku dgn ade sorg mamat ni yg ske sgt buat aq marah dgn sgt menjengkilkn....
nk je bagi tadi....agrhhhhhhh!!!! bengang giler ni.....
frust!!!!frust!!!

Saturday, July 17, 2010

Hidup aku tragik...hidup aku tanpa arah...
cinta???ada tapi tiada siapa yang memiliki...hidup aku hanya dengan buku...tiada percintaan...
sakit???selalu dan selalu aku tutupi dengan keceriaan yg kepura-puraan di mata mereka hidup aku tiada masalah tapi sebaliknye...
rindu???slalu ade di hati tapi tidak tahu siapa dirindui...
syg???ada di hati tapi tak ade siapa di hati dulu hingga kini...
sepi???slalu aku rasakn hanya lagu menemani aku kala aku senang dan susah...
inilah hidup aku penuh dengan dugaan dan pancaroba....semua ketentuan ilahi...