Followers

Thursday, June 28, 2012

My Life Being Worst and Worst

assalamualaikum..

Dah lama kan fia menyepikan diri?huhu minta maaf sangat-sangat!fia busy sangat lepas bukak sekolah ni...oh lupa pulak nak cakap cuti fia best gak la..hee!first week fia jadi babysitter!huhu jaga budak kecik nama dia Amar Syukrina!budak comel,manja,mengada dan pandai!best jugak jadi babysitter..selain jadi babysiter,fia jugak ada kelas tambahan dengan cousin fia..he teach me pyhsics and add math..then minggu kedua fia bercuti ke Terengganu!hee the best part is my lovely cat pun kiteorang bawak sekali!

hmm...okla terengganu yang bestnya pantai...ok fia dah tak tahu nak cerita apa lagi pasal terengganu sebab kalau fia kena bagi star fia akan bagi 4/10 kalau nak tahu kenapa fia bagi markah 4 adalah sebab apa yang berlaku kat family fia masa kat sana...

hmm ok stop cerita pasal cuti..nak cerita pasal apa yang jadi kat sekolah 26/6 iaitu hari selasa yang lepas...ok first ada latihan dengan syarikat nike...fia pening kepala and almost muntah after latihan tu...then masalah kantin...pastu sejarah cikgu marah sebab tak siap nota..lepas tu mamat yang huru-hara kan hidup fia datang sekolah tengok awek dia lari..fia dah punch tanah dah time tu..nasib baik farhana ada tenangkan fia(thank farhana!)...

then time for me to run!fia masuk 400m..time lari pusingan pertama ok lagi time pusingan kedua kaki fia dah start sakit pastu dada fia macam kene tusuk...terus fia jalan...dah tamat larian fia terus duduk..hanisah dengan atirah tolong papah fia suruh bangun..pastu fia jalan then duduk kat tepi...then anis cakap kat fia "su,dompet kau hilang!" fia pun dah pelik..macamane boleh hilang?then anis cakap la yang fatin bagi dompet tu kat dia...

fia pun cakap takpe la bukan 100% salah anis...then fia nampak fatin pastu fia tanya dia mana dompet fia dia cakap dia bagi kat tasya..WHAT?!anis bagai nak rak cari dompet fia sampai nangis-nangis...dia boleh pulak cakap bagi kat tasya...then fia pergi cari tasya...then fia tanya tasya mana dompet fia..dia cakap dia bagi nur...PULAK DAH!aduh fia dah la sakit kaki plus sakit kepala..fia menapak balik ke padang cari nur..bila fia tanya nur,nur cakap takde pun..fia dah naik angin dah...fia bawak nur pergi jumpa tasya...then dia cakap macam tu la macam ni la..fia diam je..fia tak tahan fia punch tiang banyak kali..then fia dengan nur pergi amik beg..then hafizah pulak tanya pasal dompet fia...

then hafizah,nur dengan fia pergi jumpa tasya balik..then dia cerita lagi kat hafizah dengan nur..fia dah tak tahan...fia punch lagi sekali tiang pastu sepak tiang then masuk bilik pengawas...fia memang tengah hot gile masa tu...ikutkan hati fia tumbuk tiang sampai tangan fia lebam...

balik fia terus masuk bilik...nangis pastu tido...satu hari yang sangat tension bagi fia...okla sampai sini je post fia untuk kali ni sampai bertemu dipost yang akan datang...
assalamualaikum..

No comments: