Followers

Tuesday, August 13, 2013

Selamat Hari Raya

Assalamualaikum

hey korang!miss korang sangat-sangat!rindu nak berblogging...heh sorry dear guys....busy la...lagi pun nak SPM...apa khabar korang? =) fia harap korang sihat walafiat....alhamdulillah fia sihat je...=) sedar tak sedar dah masuk bulan ogos...heh sebelum tu...SELAMAT HARI RAYA! fia nak mintak maaf kalau fia buat salah kat korang..=) 

seminggu selepas cuti fia akan menghadapi trial!takut la....=( hmm fia harap dapat buat yang terbaik....korang doakan fia kay?to rakan-rakan seperjuangan fia....Good Luck korang! All the best! ok sekarang fia nak cerita pasal raya....macam mane raya fia tahun ni?hmm ok la...well umur dah makin meningkat ni makin tak best la sebab duit raya dah kurang...hee...tapi tahun ni seronok sikit sebab semua raya rumah nenek....=) fia memang tiap-tiap tahun raya rumah nenek...lagi pun itu jela atuk dengan nenek yang fia ada...

ok sebelum tu...fia nak ucap selamat pengantin baru my add math teacher cikgu sushila....=) dah lama tak menaip....fia jadi kekok....hee....lagi satu...fia tak ada idea! hee pasal mini novel fia tu...lepas SPM baru fia update...ada lagi sambungan dia....fia mintak maaf sebab lambat update....okla guys...fia dah tak ada idea sangat-sangat ni! hee..ni fia selitkan gambar raya fia yang pertama..=)

okla guys sampai sini je post untuk kali ni...sampai bertemu di post yang akan datang.....
assalamualaikum...=)

Cucu yang paling tua..XD

Ibu dan anak-anak ;)

Cucu perempuan Abd Rahim dan Siti Sepiah =)

Penat tunggu pak long adjust camera...;)

Freestyle guys! =)

My Big Family

Fia dengan cousin =)

No comments: