Followers

Friday, December 14, 2012

Hey Miss Fia...;)

assalamualaikum

hello blogger!hee...apa khabar kalian semua?baik kah?sakit kah?fia harap korang sihat walafiat la..fia alhamdulillah sihat..kalau sakit tu alhamdulillah jugak sebab Allah bagi fia sakit sebab nak kurangkan dosa fia...kita jangan bersangka buruk dengan pencipta...

hee pasal title post fia hari ni?actually fia jumpa nadirah dengan syazwie hari ni..tak lupe sayang fia pun ada..hee orang baru...tapi fia tak couple tau...kita orang admire je..hee...kita orang bergosip pasal artis..haha yang paling tak boleh tahan si syazwie tahu banyak gila gosip!yang fia ni tahu sikit je tau...expert gila kau syazwie..haha

then syazwie kena balik pulak sebab nak belikan tepung untuk mak dia...so tinggal la bertiga...fia,sayang fia dan nadirah...yang sayang fia dengan nadirah sibuk berborak...fia diam je...fia teringat nadirah warning sayang fia...kalau dia dera bini dia...tak hidup la dia...haha..gangster gila der...tapi betul la...macam fia jugak..kalau kawan fia kena..tak kan fia tak tolong betul tak? :) lepas dah lama borak fia ajak nadirah makan...fia ajak sayang fia jugak...mula-mula nak makan kat kedai abang zam...tapi kedai abang zam tak bukak lagi..so kita orang menapak ke TJ...

kat TJ fia makan nasi lemak dengan air kosong..hee really save my money!sayang fia pun makan nasi lemak dengan air kosong...ish..sibuk je tiru tau! XD hmm lepas makan fia balik ke bustop nak amik motor lepas tu balik...nadirah terus balik...fia jalan dengan sayang fia..lepas je makan fia rasa tak sihat...pening kepala,dada fia sakit...kaki fia pun sakit...tapi fia diam....tak nak sayang fia risau...sorry awk...:(

sampai bustop fia terus duduk...yang sayang fia asyik tanya kenapa dengan fia?fia asyik geleng kepala je...then adik dia turun...cakap mama dia dah bising...fia pun diam lagi...lepas tu dia balik macam tu je...fia dah...rasa nak nangis pun ada jugak..

lepas tu fia cerita kat nadirah yang fia tak berapa nak sihat....lepas tu hujan turun...fia teringat kejadian semalam...nyanyi time hujan...masa fia nyanyi hujan makin lebat...haha ni sebab dah janji la fia nyanyi..kalau tak...memang tak la kan...:)

balik tu...fia terus inform dia yang fia tak sihat tadi...sebab tu fia senyap...malam fia pujuk dia...nasib baik fia pandai pujuk!hee masuk bakul angkat sendiri betul! XD tapi fia memang rasa bahagia sangat dengan dia...sekarang ni...fia asyik senyum je...kalau tak senyum dia bising...kalau fia tak pakai spec...dia bising...kalau fia sakit tapi tak nak rehat..dia bising..kalau fia tak nak makan..dia bising...tengok..betapa caringnya dia! :D

okla thanks to nadirah sebab sudi lepak dengan fia walaupun baru balik tengok adik dia main bola...hee thanks jugak to sayang fia sebab datang amik buku tadi...hee dan thanks sebab sudi lepak,gosip,merepek...dengan fia..I had a wonderful day today...;)

okla..sampai sini je post fia untuk kali ni..sampai bertemu di post yang akan datang!hee...;)

assalamualaikum..

No comments: