Followers

Friday, April 4, 2014

Selamat Jalan Sahabatku =(

assalamualaikum

apa khabar korang semua?sihat tak?fia rindu gile dengan blog fia ni....berhabuk dah! XD sekarang ni fia busy sikit..oh sekarang ni dah bulan april kan?kan kan? lagi berapa hari je fia akan menjadi 18 tahun...oh pasal result fia??alhamdulillah fia dapat lebih daripada fia jangka...

lepas ni fia nak sambung mana?hmm fia tak tahu lagi...ambition fia nak jadi baker..sebab dekat malaysia ni...chef yang mahir dalam pastry tak ramai...so kira kalau fia mahir...masyuk jugak la pendapatannya...tapi sayang...dekat malaysia ni yang tawaran course pastries ni tak banyak...dan mostly swasta...hmm jadi apa lagi pilihan yang fia ada?amik jela kulinari...oh nadirah dah start masuk berjaya university collage rasanya...hmm untungnya dia dapat tajaan penuh daripada felda...oh..esok hanisah pergi PLKN...hmm hari isnin fatin pulak....baru fia nak sambut birthday fia...=( hanisah,fatin,hafizah,fizie,edora dengan mel...

hari ni last jumpa hanisah...sebab besok pagi hanisah bertolak ke Pahang....nanti mesti rindu nak lepak sama-sama...hari tu fia temankan fatin pergi beli barang untuk PLKN...hari tu je last fia keluar dengan fatin...lepas ni dah takde lagi dah...tunggu 3 bulan lagi la...hmm fia rasa alone...hmm tinggal ilham je kat sini...huwaa....fia rasa lifeless!hmm yela asyik duk rumah je...fia bosan...

thanks to zahirah sebab bagi coklat dekat fia...awie pun bagi coklat...alahai debab fia macam ni!!! XD awie bagi kisses..zahirah bagi cadbury...dua-dua ada kacang!wah!memang kegemaran fia la!hee...esok fia nak pergi rumah ilham..nak pinjam novel...aku bukan mistress...yang telah diadaptasi ke drama tu...Aku Isterinya..dulu berlakon sebenarnya saya isteri dia! ni berlakon dalam aku isterinya...semua isteri dia nak pulun! haha joking je...

cerita tu macam pelik sebab start je dah kahwin..lepas tu banyak flash back...alahai...fia malas pulak nak tunggu...so kite baca je novel dia...hee...nasib la perpustakaan bergerak fia ada!haha sape lagi kalau bukan cik ilham khadijah..XD okla sampai sini je post fia untuk kali ni...sampai berjumpa di post yang akan datang...oh selamat jalan sahabatku ='( I will miss you so much! take care....assalamualaikum

No comments: