Followers

Monday, December 19, 2011

dapat main go krat..yeah

assalamualaikum...

hari ni fia nak cerita ape yang jadi kat fia...malam tu zain call..borak dengan dia kejap pastu ended call then fia tido..pukul 7 lebih fia terjaga..then mesej zain jap...then mesej ayie pulak...ayie pagi-pagi dah buat fia gelak...then dia cakap dia nk jln nnt dia mesej lagi...then fia online sambil tengok tv kejap...

then mak cakap nak kuar jalan...then ayah bawak pergi tesco extra Shah Alam...lepas makan ayah bawak gi trek go-kart...10 minit 35 ringgit...yang penting hari ni fia dapat lepaskan gian...huhu fia nak main go-kart sangat-sangat...laju gile fia bawak sampai terbabas la...adik fia baru first time main so dia slow dulu pada awalnye...fia pulak dah pernah main..so tekan minyak sampai habis..release sikit tension fia...



getting ready to race! =D

dah lama tak main..mengigil tangan cik fia ni!

still can smile!=)

lepas habis tu memang rasa kepuasannye la...yela..fia bawak laju...memang lumba dengan adik fia..kalau dia lepasi fia..mesti fia menjerit kat situ pastu try potong adik fia balik...tapi last-last adik fia potong fia..dan fia tak dapat kejar...habis main tu rasa lega sangat...main go-kart fia buat macam melepaskan segala perasaan fia kat trek dengan memandu dengan begitu laju...lepas habis main je..fia rase minda fia ringan sikit...

then singgah pekan sungai besi makan cendol dengan ABC...lepas makan terus balik rumah...kat rumah fia terus tengok tv...lepas tu siap nak pergi rumah nenek...nak hantar adik fia...lepas hantar adik-adik fia ayah bawak pergi makan kat rumah lama fia...lepas makan mak ajak ayah gi pasar malam ampang..sebab mak nak beli durian...lepas beli durian ayah bawak gi downtown cheras...kat sana fia jumpa mikhail..actually jumpa secara sengaja...dalam perjalanan fia nak pergi rumah nenek fia mikhail dah mesej...sampai kat downtown fia mesej dia..then mikhail cakap dia nak gi downtown cheras jugak tapi lambat sikit...jumpa jugak la dengan dia...ngee


lepas habis shopping...kiteorang balik rumah...sampai rumah duk melayan kejap cerita seram...lepas tu mak fia tidur..yang fia duk mengonline,update blog dan chat dengan abang...=)
nasib baik adik fia yang nombor 2 tu ade...kalau tak mahu fia ketuk pintu tidur dengan mak...ngee...for your information fia ni penakut sikit...ngee...

okla sampai sini je post fia untuk kali ni sampai bertemu dipost yang akan datang..
assalamualaikum..

No comments: