Followers

Wednesday, December 21, 2011

korang ni...=='

assalamualaikum...

lagi satu hari je sebelum ambil result...serius berdebar...rase macam nak mati pun ade...abang-abang fia say good luck tapi macam takde effect langsung...huhu harap-harap result tak la teruk macam UPSR dulu...

oh ye...mesti korang tanye kenape tajuk dia "korang ni...==' " kan?sebabnye dua jejaka yang menghuru-harakan shoutbox fia....haha takde la huru-hara tapi cukup buat fia sakit jantung baca ayat dia...yop...please la jangan bagitahu semua orang..masak aku nak jawab nanti...lagi satu..kalau yang lain tahu..tak ke terkejut diaorang tu nanti...ayie tak nak orang tahu..seboleh-bolehnye dia nak rahsiakan...kat blog fia tulis nama dia...kalau sape yang kenal sape ayie tu harap di rahsiakan la ek...fia harap sangat korang bagi kerjasama(macam police officer la pulak..XD) dan nan..thanks for the back up bro!sayang kau la..ngee

ok berbalik kepada result PMR yang bakal diketahui kurang 48 jam....berdebar-debar...semua budak form 3 kecoh pasal ni...yela takut gile...fia pakat dengan lia ape kata kite pengsan sebelum cikgu umum result...haha memang terbaikkkk...hari ni alia ingatkan fia lagi..aduh..minah sorang ni...buat fia lagi cuak je..ade satu ni buat fia gelak tergolek je...

aq ade rase nk mati je ni (fia)

janganjangan. nanti ayie bunuh diri takdapt kawen ngan kau.
XPP (alia)

haha..kalau la betul...tak boleh bayangkan...kebelakangan ni fia selalu sakit..hurm sebab cuaca yang tak menentu kot...kat rumah hanya ade fia,adik dengan parents je...adik yang lagi dua orang tu tinggal rumah nenek...fia as always la help mum at gerai...tapi adik fia takde bertambah kerja fia....-membersihkan sangkar kucing dan memberi makan...everyday kene buat sorang-sorang..kalau adik lelaki fia ade..kiteorang akan ikut turn hari...tapi dah dia takde so kene la buat sorang-sorang...melayan dua ekor kucing tu kadang-kadang hilang stress fia bile tengok dia orang main...

okla sampai sini je post fia untuk hari ni sampai bertemu dipost yang akan datang...
assalamualaikum

No comments: