Followers

Monday, December 26, 2011

yeah!main go-kart lagi...

assalamualaikum...

yeah..hari ni main go-kart lagi...ok mula dengan pagi fia...bangun then mesej mikhail kejap...mandi..sarapan tengok cerita Ra.One jap...serius best cite dia...lepas habis cerita tu fia online kejap...then adik cakap "along gi siap nak kuar dah" fia pun bersiap cepat...

ok naik kereta fia tidur sampai kat cyberjaya...ayah bawak gi makan kat restoran saba masuk restoran crowded gile...duduk je kepala fia pening...berdenyut-denyut dapat air terus makan panadol...fia order fish and chip...serius sedap..lepas makan ayah bawak gi taman berdekatan dengan restoran..adik-adik ape lagi dia orang main la..mak fia duduk kat pangkin sambil baca novel ombak rindu...fia pulak gi duduk dekat dengan air pancut..melayan perasaan kejap...

then ayah bawak gi Shah Alam..tempat main go-kart...dapat main go-kart lagi tapi kali ni yang untuk dua orang...fia bawak adik fia yang kecik tu...terbabas gak la..langgar tayar...huhu...lepas tu fia bawak slow-slow...habis main..balik rumah...fia duk online..

mesej dengan mikhail..then mesej dengan ayie...dia nak ajak fia kuar..dia tanye fia tempat yang fia selalu pergi...fia ajak la gi main rollerskate dekat carrefour sri petaling...ayie nak tengok fia jatuh mase main rollerskate..."sayang,fia pandai main k..tak akan jatuh punye.." fia dalam dilema ni..parent fia tak bagi keluar pulak!aduh dah janji pulak tu dengan ayie...dah la dia sedih kang tak pasal-pasal tambah sedih pasal fia pulak...fia akan pujuk parents fia jugak...need to make ayie and mikhail happy or fia akan risau sangat pasal kekasih dan abang fia tu...

korang doakan fia berjaya pujuk parent fia k...moga dapat la fia jumpa ayie..untuk kali terakhir mungkin...rase nak nangis je skarang...wish me luck k...

okla sampai sini je post fia untuk kali ni sampai bertemu dipost yang akan datang...
assalamualaikum...

No comments: