Followers

Friday, February 17, 2012

baru ku kenal siapa kau yang sebenarnya!

assalamualaikum

korang mesti nak tahu sape yang fia maksudkan dalam title tu kan?berkait pasal abang fia la...hmm sekarang ni dia layan fia macam sampah!tak tegur,tak bercakap langsung!kalau fia bertugas pun dia tak kan lalu kat tempat fia bertugas...hari rabu tu ade merentas desa then petang tu ade kokurikulum...mase perjumpaan kelab badminton..dia mesti la ade kan..

then dia ajar teknik servis...then shutter cock tu kene fia...dia just pandang je fiza hulur shutter cock tu baru dia amik..and not even say sorry...hari ni pulak dia offline chat dengan fia...memang fia rase nak marah jela...baru adik kenal sape abang sebenarnya!

oh ye!semalam genap la 3 bulan fia dengan encik A couple!yeah!satu pencapaian yang bagus! =D makin meluap-luap perasaan rindu fia semalam..hari ni dia balik!dia mesej fia..lagi tambah rindu kat dia!!sweet pulak encik A! "rugi kalau ayie x rindu su" dalam hati alahai,sweetnya sayang aku ni!huhu melting!esok nak call dia!serius tak sabar menanti esok!

hmm esok ade kelas add math!huhu nak kemas kelas lagi esok...hmm...seminggu ni fia rase nak marah je...angin tak baik je...tak tahu kenape...fia slalu cerita masalah kat nadira edora dengan syaza...thanks guys!especially to nadira yang sentiasa memberi nasihat dan jalan keluar bagi masalah fia...thank you so much nad!

okla sampai sini je post fia untuk hari ni sampai bertemu di post yang akan datang
assalamualaikum..=)

No comments: