Followers

Monday, February 13, 2012

nak nangis lagi! T^T

assalamualaikum...

hari ni satu hari yang sangat sedih bagi fia...hmm mungkin boleh agak sebab ape...ape lagi kalau bukan pasal abang fia...hmm hari ni pun dia layan fia macam sampah je...bila nampak fia mesti dia pandang benda lain...BENCI SANGAT KE ABANG KAT ADIK???abang dah tak kesahkan adik sakit ke adik sihat ke...tasya cakap "takde dia bukan macam tu" bukan macam tu??tapi dia buat tasya!dia buat aku macam tu!!

apela salah adik kat abang...explain to me!!tak heran dah kan kalau adik mati pun?everyday adik nak menangis....then sobri pulak tanye pasal abang fia...fia just cakap "mane la aku tahu..aku bukan bini dia" pedahal dalam hati menahan rasa sedih yang teramat sangat...sobri cakap "diakan abang kau" fia cakap la "dia dah tak mengaku aku adik dah!" masa tu air mata dah bertakung dah...

dah la hari ni mata fia ade eye beg!err...tak suka betul!bile senyum akan nampak la eye beg..serius muka fia nampak pelik...oh ye!encik A kirim salam kat fia!! =D
kakak dia yang sampaikan...first fia baru balik dari kedai abang zam beli makanan...then fia dengan norliwati masuk sekolah then terserempak dengan kakak dia...fia pun buat muka biasa jela..then kakak dia "ni su kan?" fia pun"ha'ah"(teragak-agak jugak nak jawab) then kakak dia cakap "ayie kirim salam" fia pun macam what? yela bukan dia marah ke fia couple dengan adik dia?tapi hari ni ok pulak...

geng kakak dia pulak cakap kat fia "kakak ipar tu" pastu geng diaorang gelak-gelak...segan fia dibuatnye...hmm keseluruhan hari ni sangat menyedihkan...hari-hari yang fia lalui tak lagi ceria..tak lagi seronok macam dulu...keseronokan dan kegembiraan macam dah menghilangkan diri dari fia...takde ape boleh buat fia jadi macam dulu melainkan kembalinya abang fia...tapi semua tu tak mungkin..kerana abang fia degil dan keras kepala...fia betul-betul rindukan dia!semua pasal dia fia rindu...suara,senyuman,lirikan mata...

sampai sini je post fia untuk hari ni sampai bertemu di post yang akan datang...
assalamualaikum...

No comments: