Followers

Monday, February 13, 2012

what happen to me? T^T

assalamualaikum...

rindunye kat blog fia!hmm...slama fia tak update blog ni macam-macam happen kat fia...antaranye...

  • fia dah mula bertugas sebagai pengwas percubaan...alhamdulillah buat masa ni takde ape masalah...
  • fia kehilangan seorang abang yang paling rapat dengan fia...fia sedih sangat kehilangan dia...hari-hari fia mesti nangis...
  • kakak encik A macam marah kat fia...need time to think ape yang patut fia cakap kat encik A
  • sekarang makin lama fia kehilangan diri fia...really need a vacation to search myself...

hmm..fia hilang diri fia selepas kehilangan abang fia...really miss him!hari-hari fia nangis...ape salah fia sampai dia tinggalkan fia?bila fia dengar suara dia,fia sedih sangat...bila fia nampak dia,fia rasa nak nangis...fia kehilangan abang terbaik...fia tak tahu nak buat macam mane lagi...hilang semangat fia nak buat ape pun...fia tak tahu ape dah jadi kat fia..missing him really making me insane...fia tak nak makan...minum jugak...hmm...menangis sampai sembap mata...Abang,I miss you so much!!! ='(

fia sekarang tak same dengan fia yang dulu...fia sekarang akan berubah menjadi seorang yang pendiam...menyendiri..fia rasa tanpa abang fia...hidup fia sunyi..kosong...macam nak letak jawatan daripada jadi pengawas..tapi sayang la pulak..

fia tak tahu nak buat macam mane lagi...I really lost myself..my soul and my heart...so korang jangan tanya kenapa fia macam ni..kenapa fia macam tu...mungkin korang tak faham kenapa fia nangis hanya sebab kehilangan abang...dia rapat sangat dengan fia...ape yang jadi kat fia semua dia tahu...dia lah penghibur di setiap hari fia..hati fia sedih sangat...

okla sampai sini je post fia untuk kali ni..sampai bertemu di post yang akan datang...
assalamualaikum...

No comments: