Followers

Thursday, May 10, 2012

exam week!

assalamualaikum...

lama fia tak update blog kan?huhu busy la sekarang ni...exam week!3 minggu pulak tu...adoyai,bayangkan bm ade 2 kertas dan dua2 karangan....bi pun ade 2 paper tapi nasib baik paper 1 tu senang...for the first time I wrote an essay more than 350 and I answer will well...hee!nasib baik add math last sekali...lucky me!=D

on this week dah berapa kali fia nangis pasal ayie...seriously missing him..fia rindukan usikannya,gelak tawanya,senyumannya,layanannya dan ucapan cintanya...hanya Allah yang tahu bertapa luluh dan hancurnya hati fia bila ayie mintak putus dengan fia...fia pasrah dengan ketentuan Allah...fia doakan yang terbaik buat dia...

satu per satu masalah menimpa fia...lepas satu,satu fia tak kuat nak melaluinya sendiri..nasib baik fia ada adik-adik,kawan-kawan dan abang angkat fia yang selalu menjadi pembantu fia andai fia jatuh...Syaza,Fya (my sweet twin!;P),Norliwati,Alis,Mika,Daus dan adik-adik fia...thank you so much!fia sayang korang! :')

tak lama lagi nak celebrate hari ibu then hari guru pulak...can't wait to celebrate teacher's day!nak tengok cikgu main game..serius game yang kiteorang buat akan buat semua tergelak...haha mesti best!oh ye!fia nak pergi kem unit beruniform pada 27,28 dan 29 mei!

many things happen in may and I can't wait for school holiday!so many activity that I plan to do...cuti sekolah nenek dengan atuk nak pergi umrah...lupe nak cakap ade kucing baru!nama dia kontot sebab ekor dia kontot..kucing yang sangat hebat!

okla sampai sini je post fia untuk kali ni sampai bertemu di post yang akan datang...
assalamualaikum..:)

2 comments:

fYa faBuLous minds said...

alaa relax arr . kaw ssh fYa tlg . t fYa ssh kaw lax tlg . hee .

iqa_sweet said...

Hee..thanks fya!=D