Followers

Friday, May 4, 2012

Thank you for everything

assalamualaikum

dah lama fia update blog...so many things happen kat fia...one thing korang kene tahu...fia dah putus dengan ayie...ade salah faham antara kami..

fia sedih jugak tapi lepas tahu pasal satu benda...serius rasa nak tumbuk muka dia...well his my past and I dont want to remember about him..cinta fia ade untuk dia tapi entah la...lepas hari tu fia asyik sakit...jantung fia macam kene tikam...sakit sangat...

hmm...minggu depan dah start exam!oh tidak!hari ahad mak fia cakap nak pergi PWTC sebab ade pameran buku..dah la hari akhir sure ramai...lepas ni fia tak nak terlibat apa-apa percintaan...sekali kecewa dah cukup buat fia...lagipun kalau fia couple,Ilham akan lempang fia...since then fia tak nak amik tahu pasal cinta...novel pun fia macam dah tak baca..busy yang teramat sangat!

doakan fia agar dapat jawab soalan dengan tenang....okla fia tahu post ni pendek tapi fia tak tahu nak cerita apa dan dari mana...huhu okla sampai sini je post fia untuk kali ni sampai bertemu dipost yang akan datang...
assalamualaikum...:)

No comments: