Followers

Tuesday, August 28, 2012

Rindu dia...:(

Assalamualaikum...

apa khabar pembaca sekalian?harap korang sihat-sihat belaka..hari ni fia nak cerita pasal apa yang jadi pada sabtu lepas...ok sabtu lepas fia konvoi pergi beraya...thanks to ajim sebab bagi fia join sekali...ramai gile yang pergi-ajim,nazri,al-fateh,syazwie,farhan,hasbul,khairul,sanidin,zairul,fizie,azza,aziman,khairin,syakila,syahirah dengan hafizah...

masa hari sabtu tu ayie buat open house..kite orang pun pergi la rumah dia..tapi fia pulak sakit dada...daripada KL sentral sampai rumah ayie masih sakit lagi...masa kat rumah ayie kakak ayie pulak menyakat fia...aduh!malu kot!>.< fia tak makan apa pun..sebab dada fia sakit sangat...so fia minum air kosong je...tapi satu benda je...fia nak nangis tengok ayie...fia terlalu rindukan dia...fia tak boleh buang rasa cinta ni...fia terlalu menyayangi dia...='(

then fizie bawak kite orang beraya kat rumah Black Mentor!macam mana boleh tahu rumah dia kat mana?sebab fizie ade pertalian persaudaraan dengan Black...fia pun tak sangka..tapi masa kite orang pergi rumah dia tu..dia takde kat rumah..yang ada cuma mak dengan ayah dia..

lepas habis tu kite orang bergerak balik ke rumah...fia sampai rumah pukul 7.30pm..memang beraya sakan la kan...yela hari sabtu tu je boleh keluar ramai-ramai...sebab yang mana duduk asrama nak kena balik dah...nanti takut tak sempat nak keluar beraya macam ni...sungguh hari sabtu memang hari paling penat dan hari paling best buat fia..tapikan yang fia lagi seronok terjumpa kak naquiah masa tengah tunggu bas...rindu sangat kat kak naquiah...dia satu group dengan fia masa kem prs kat kem Wirajaya...rindunya kat semua budak kem dan fasilitator kat kem wirajaya!hmm semalam fia pergi klinik sebab dada fia tak baik-baik lagi...doktor cakap fia sakit hulu hati..almost gastric...hmm fia memang selalu skip waktu makan...

okla sampai sini je post fia untuk kali ni...sampai bertemu dipost yang akan datang...
assalamualaikum...

No comments: