Followers

Sunday, September 2, 2012

Day at cosmo's world =)

Assalamualaikum...

hari ni fia nak cerita pasal cosmo's world...again fia pergi cosmo's world tapi kali ni pergi dengan family...fia rasa seronok sangat kat sana tapi...fia teringat masa fia keluar dengan ayie,fatin,afnan dan aishah...hari tu genap 5 bulan kiteorang couple...itulah kali pertama fia keluar dengan dia..kira celebrate la...miss him so much..

ok dah la stop cerita pasal benda yang tak boleh berulang...fia excited gila...sampai je kat sana fia pergi main spinning orbit...fia teringat lagi kat ayie...ayie lagi..=O then main dizzy izzy...kali ni fia tak pening kepala.=D lepas tu fia main kapak tu..fia excited gila nak main kapak...tapikan..masa benda tu tengah bergerak fia menjerit jugak..tapi yang fia tak tahan bila adik lelaki fia menjerit..dia takut gila..haha..baru fia faham kenapa ayie gelakkan fia sebab masa first time naik kapak...reaksi adik lelaki fia dengan reaksi masa pertama kali naik kapak..

lepas tu fia naik lagi spinning orbit...hee..seronok je...then naik roller coaster!fia naik dua kali roller coaster...mula-mula menjerit-jerit...bila dah second time fia dengan adik fia buat macam Mr.Bean..takde perasaan..masa amik gambar pun fia dah gelak sebab yang lain sibuk duk menjerit tapi fia dengan adik fia takde perasaan..XD

then fia main ooort's express...kali ni fia main sorang-sorang..serius fia control ayu masa naik benda tu...haha..kalau tengok gambar masa kat sana...sopan je muka fia...senyum je..haha
semua benda fia main kecuali DNA mixer...tengok orang main pun fia dah gerun..

hmm okla sampai sini je fia nak cerita...kat bawah ni gambar-gambar masa fia kat sana...
sampai sini je post fia untuk kali ni sampai bertemu dipost yang akan datang...
assalamualaikum...

fia dan teddy bear besar!cutekan kami? XD

ready for take off! =D

fia dan mak fia...muka kami sama kan?=D

sweet fia..=P

Merry go round! =)

fia dan adik-beradik fia..;)

No comments: