Followers

Saturday, August 23, 2014

Suasana baru

Assalamualaikum...

Hey korang...ape cerita sekarang?Dah lama fia tak bercerita dan meluah dekat blog kesayangan fia ni...sorry guys...lately ni fia kinda busy...dulu fia pelajar sekolah..sekarang fia penuntut universiti....

alhamdulillah...biarpun fia tak dapat nak teruskan bidang yang fia minat...fia nak cuba dulu masuk dalam dunia sains komputer ni...macam ni la...bagi fia..mula-mula belajar memang macam..."APA KEJADAH BENDA NI?????" haha serius! benda like coding banyak la...ok fia masukkan satu contoh kay...


SALAH SATU PROJEK FIA
see?yang ni pun fia buat atas bantuan kawan fia...nasib la dia ada basic so senang la nak mintak bantuan dia...dan dekat tempat fia belajar ni...memang pelajar DCS ni tak ramai...sem 3 pun ada 8 orang kot tak silap fia....yang sem fia ni ada 9 orang....harap sangat akan kekal 9 orang sampai sem 5 dan tak ada repeat....amin! 

fia dekat tempat tu okay la...so far okay lagi...sedar tak sedar dah almost 4 bulan fia belajar...fia cuba sesuaikan diri dekat sini but it seems....masih lagi ada rasa hilang tu...hmm...maybe what I just need is my whole room! and family...

ok that's it...tak tahu nak cite ape dah..pasal novel to still in progress....in shaa Allah will coming up soon....pray for me :') see you in the next post...
assalamualaikum...

No comments: