Followers

Monday, December 7, 2015

Complicated

assalamualaikum

what a day...start hari isnin quite bored...sebab? bila hari isnin je fia hanya ada dua kelas...gap pulak tersangat la jauh...nak duduk IPB macam mereput je rupa...time sekarang ni ibu semua dekat KLIA jemput angah balik daripada Thailand...

ok kenapa tajuk post complicated? sebab after many things happen...fia rasa manusia ni tersangat la complicated...for example...kita tengok dia baik je...tapi yang sebenarnya? dia dan Allah je tahu...

complicated fia dengan classmate fia ni...bila kerja kumpulan...orang minta benda nak buat kata tak apa dia boleh buat...ni bila orang bagi idea sibuk bash idea orang...then bagi idea bile orang bash bantai nak mengamuk...then ungkit-ungkit pasal kerja group sem lepas...kau tu lelaki kot bantai nak kata tak payah menyusahkan...

sekarang fia confuse...dia ni lelaki ke perempuan? perangai macam perempuan but fizikal lelaki...complicated sungguh...tetiba fia rindu dia...wuu siapakah dia? erm...heh ada la..hee...fia kawan je dengan dia...but he just keep on and on make me tak cukup nafas...perangai kadang-kadang...Ya Rabbi! rasa nak tumbuk je dia ni...

macam mana pun fia menyirap dekat dia...he always find a way to chill me down...puas fia ikut rentak but dia ni macam...errr tarik rambut dalam tepung je...but he's nice...rasa macam nak ajak dia ke sofea jane waterfall je...heh I just missed that place! nak harap pegi sesorang memang tak la awak...

yang fia kinda sedih hari ni sebab untuk semester ni fia tak boleh derma darah! huwaaaa.....setiap sem fia tak pernah missed nak derma darah...tapi sem ni fia tak boleh...hmm disebabkan fia tak sihat hari tu...then fia kena makan ubat antibiotik so fia memang tak boleh derma...akak tu kata kalau antibiotik lepas dua minggu baru boleh nak derma darah...

so patah hati sikit bila tak dapat derma darah...oh sekarang fia makin chubby...heh seriously fia banyak makan kot...pipi fia dah tembam! ambil gambar semalam rasa macam...kenapa muka nampak bulat? bila tadi timbang...hmm amik kau! naik rupanya berat badan fia...

oklah...I talk too much...need to stop right now...see you tomorrow...
assalamualaikum ;)

No comments: