Followers

Thursday, December 17, 2015

Small world

assalamualaikum

Tersangatlah kecil dunia ni.Siapa sangka kawan sekelas fia masa sekolah rendah yang fia dah tak jumpa hampir 7 tahun boleh tiba-tiba muncul balik dalam hidup fia...jujur fia rasa tak cukup masa nak kejar balik 7 tahun tu nak tahu pasal dia...

Yang paling tak sangka dia dah kurus...orang lain semua dah transform...fia jela masih selekeh lagi...dan yang paling tak sangka dia sekarang dengan Fya...erm berjodohla korang...

Semalam pepagi buta fya call...then fia angkatla then gatal tangan si fya ni pergi bagi handphone dekat Hafiz...first soalan dia tanya fia "Su,kau tak bagitahu aku kan yang kau suka Amir Badukadir?" 

korang rasa fia nak react apa?fia dah maki dia...yang tersangat seronok pulak si Fya ni gatal cakap nak jumpakan fia dengan Amir Badukadir...Ya Allah! Tak nak jumpa dia...he just my past...zaman puppy love...sekarang tak anggap dia lebih daripada seorang kawan...

jahat betul si hafiz ni mengungkit cerita lama...masa fia masih dalam tempurung lagi...haha why fia cakap dalam tempurung?sebab masa zaman sekolah rendah...fia ni jenis tak kesah pakai apa janji ada...kalau tengok gambar lama fia mesti korang pun gelak sebab masa tu fia selekeh sangat...

kawan fia yang lain semua cantik belaka...fia je macam tercampak jauh sikit...heh...yela semua yang lain beauty with brain but me? erm brain without beauty...heh but nothing matters la...

fya kata dekat fia..."kau ada masa lagi 2 tahun untuk jadi cantik." sengal punya fya...nasib baik la best buddies so tak kesah sangat...

assalamualaikum

No comments: