Followers

Wednesday, November 24, 2010

sori awak!!! :/

slm...hari ni seronok sgt...ptg tadi dpt lepak dgn aishah dgn athira dekat lombong tgk burung bangau kat lombong tu XD haha mcm2 kiteorg borakkn then sampai mase aq...habis aq kene soal siasat...athira la ni...aishah dh tahu...x pasal2 dak tu kene kutuk...haha nk tergelak je dgr dorg ckp pasal dia....

hmm hari ni dia sms lagi...dh 3 hari dia sms tp aq x topup2 lagi...sengaja...sbb nk dy focus dlm exam dia...tp kesian plak dia asyik sms and aq plak asyik x topup lagi...sori ek memang su sengaja buat...I just want you to focus on your exam... :/

ingat nak beli topup hari ni...but you have to wait 1 more day...kalau blh nk balas sms dia tp kredit su dh tamat tempoh...hmm berbalik kepada mase aq lepak dgn athira & aishah...dyorg saje sakat aq pasal dy...ish terbelit2 otak aq pikir jawapan ape nk bagi kat dyorg...pastu dorg tnye plak sms ape dy send kat aq...hmm aq dh x tahu nk ckp aq diam je...then kiteorg jln kaki nk balik umah amik duit pastu ingat nk gi pasar malam...then athira ckp takut adik dy ikut so tira ckp nk gi mlm ni...aishah pun nk gi mlm tp aishah x sure mak dy bagi ke x...aq ckp dgn aishah kalau korg gi tepon aq...x tepon pun dyorg x gi la tu...

hmm bile rindu dekat dia mesti nyanyi lagu2 jiwang(ish parah sudah aq ni...)mcm kata athirah jgn terlalu mengharapkn dia...aq dh ckp kat aishah & athira supaya diam je sbb aq x nk jadi mcm ape yg jadi diantara aq dgn edzry...arghhh...malas nk pikir pasal edzry lagi...HE WAS HISTORY...kite mula kisah yg baru...hope this relationship will last forever...dirimu bukan miliku....:/

okla ni je utk hari ni...da ada....:)

No comments: