Followers

Saturday, November 27, 2010

slm...hari ni dpt jgk chat dgn dia...akhirnye...hoho ske hati aq... :D tp x lame...xpela aq paham dia exam sekejap pun xpe dpt gak lepaskn rindu...hehe :D x tahu kenape tangan dgn kaki aq sakit...

hmm esok ade ujian silat...tgn dhla sakit...kaki x berape sgt...baru balik dari rumah pak long sbb esok hazim dgn haris(cousin) nk berkhatan so buat doa selamat sikit...dpt jmpe abg long(cousin) dy pun amik spm sampai 9/12 yg si dia sampai 8/12...xpe akan ku tunggu...

tnye dia tadi kenape org x ske dia...then dia jwb sbb dia garang and x friendly...aq ckp la dh tahu perangai cam2 x reti2 nk berubah???then dia ckp dia jadi p******s bukan utk di puji lgpun dia kata dia dh ade kwn yg memahami dia setakat bwh dia x heran...hmm aq x tahu nk ckp camni lg...ske hati la...

selasa minggu depan nk main bowling...ingat nk ajak dia tp dia exam...(giler ke nk ajak dia mahu semua dak x de mood tgk muke dy...XD) ajak mas...then tnye dy nk ajak sape lg...then dy ckp dy nk tnye group dy dulu...

hmm okla ni je for today....bye bye...:)

No comments: