Followers

Wednesday, November 3, 2010

dh lame x up date blog....kisah hidup aq makin teruk...kwn2 semua dh berubah kepada....entah semakin lame semakin aq rase x kenal kwn-kwn aq....kwn dgn nad dy tipu aq...kwn dgn pykah & sara kurg ngam sbb dyorg x ske cite ape2 tentang dyorg kat aq....dgn TX aq rase terpinggir....arghhh...susah jadi budak baru kat sek...2010 tahun yg paling menyedihkn...hati aq hancur melihat perubahan kwn2 aq...

aq hanya ngam dgn fatin & hanisah je...dgn dyorg x henti2 aq ketawa...tp sampai bile aq nk tipu diri sendiri & org lain...arghhh....selame ni aq buat2 happy pedahal x hati aq berduka,sedih sgt2....betapa rindunye aq kat kwn2 yg slalu menceriakn hidup aq....diri mulai menyukai seseorg...hmm tp syg aq x mungkin memiliki dy...tahun depan dy sudah tiada...arghhh...sedih sgt bile teringat pasal dy....hmm nk buat mcmane lg pun fb dy ade kalau dy on...blh chat...hmmm tahun ni....arghhhh...buat aq terasa dunia ni kejam.....kenapelah dunia ni x mcm dunia fantasi always ending with "happily ever after" kan senang....atau kite mintak je blh dpt ape kite nk....hmm tp tu semua dlm mimpi blh la....

k la setakat ni je buat hari ni.....lain kali aq taip lg...da da.....:D

No comments: