Followers

Friday, November 26, 2010

hari yg seronok tp maafkn sye,awk... :/

Slm...hari ni nk gi main bowling kat carefour sampai sane tnye kat kaunter akak tu ckp"dh full kalau nk main tunggu pukul 6 tu pun kene book"mase tu baru pukul 2 lebih lame gile nk tunggu...then plan plak nk main rollerskate...harga dy RM20!!! giler mahal for school holiday...kalau student hari isnin dgn selasa RM8 kalau hari rabu dgn khamis RM 18...hmm trus x jadi nk main rollerskate...

hmm last2 gi mkn KCF...hujan plak turun...dhla kereta ayah tu mcm lilin x blh kene air...ibu ckp xpe esok kite gi main bowling...pegi pagi2...lepas tu sebeum balik mkn ais-cream yogi-yogi dulu...pastu ibu ckp kite gi skrang jela...yes yes!!!akhirnye...dh lame aq x main bowling...

main bowling kat plaza 63...mula2 main hancur...asyik2 masuk longkang...XD seronok main bowling...asyik2 adik aq jgk yg menang...xpe la x heran pun...hmm ingat balik nk beli topup sbb kesian sgt kat dia asyik sms aq tp aq je yg x bls sbb kredit tamat tempoh...hari ni pun dia sms tp aq x prasan bile check fon dlm puku 11 lebih tgk aq sms drpd dia,dia sms dlm pukul 10 lebih ...sian dia almost 1 jam dia tunggu aq reply sms dy...hmm ayah x balik lagi sbb aq suh ayah tolong belikn topup...ayah balik trus aq topup fon then reply sms dia...tp dia x balas...xpe maybe dia dh tido lagi pun esok dia exam lagi...xpe awk,sye akan tunggu awk...maafkn sye,awk...:/

kla sampai sini je utk hari ni....sambung esok plak...bye bye :)

No comments: