Followers

Sunday, January 1, 2012

selamat tahun baru...=)

assalamualaikum...

selamat tahun baru kepada kawan-kawan,abang-abang yang disayangi dan kekasih yang selalu berada di hati...fia tak akan lupakan segala kenangan 2011...alhamdulillah fia masih bernyawa sampai sekarang...Allah panjangkan umur fia...2012 azam baru..

Akan study betul-betul dan akan gembirakan semua orang terutama abang fia!^_^

semua orang nak tinggalkan fia...tinggalkan je la..fia memang dilahirkan untuk keseorangan...encik A nak tinggalkan fia...nadirah nak tinggalkan fia..fia sebenarnye terlalu sedih 2-3 tahun ni...selama ni..fia senyum semua tu fake smile je...takde sape tahu fia derita...

then mikhail hadir dalam hidup fia sebagai kawan yang kini menjadi abang angkat fia...semua fia cite kat dia..ape-ape fia kongsi dengan dia..result PMR pun fia share dengan dia dulu...thanks abang for everything...abang ceriakan balik hari adik yang makin lame makin bosan...

2012 akan menjadi lebih mencabar dengan study...huhu macam ni la kalau dapat kelas science..huhu tapi fia memang nak masuk kelas science...cikgu cakap budak science kalau tak boleh dalam science dia boleh pergi sastera tapi kalau budak sastera tak boleh pergi science..so fia ade advantage kat situ...

hurm..fia sebenarnye tak tahu nak jadi ape..maksud fia Cita-cita..nak jadi doktor tapi fia takut darah yang banyak...nak jadi astronomist tapi macam tak boleh je...huhu entah la..buat mase sekarang ni fia belajar je dulu..nnt la fikir nak jadi ape...

tadi ade hari terbuka kat kampung malaysia...fia nyanyi lagi hari ni..duet dengan fatin gak..nyanyi lagu jangan pisahkan...huhu mengeletar kaki dengan tangan fia...fia buat tak tahu je..senyum dan terus menyanyi...

lepas tu tengok bunga api kat taman...lawa giler!ade yang bentuk love dan ade tulis 2012...fia sambut tahun baru dengan kawan..dan mikhail walaupun dalam mesej je..=) sekali lagi fia ucapkan selamat tahun baru semoga tahun ni akan lebih baik dari tahun lepas...amin

okla sampai sini je post fia untuk kali ni sampai bertemu dipost yang akan datang...
assalamualaikum

No comments: