Followers

Tuesday, January 24, 2012

ngee!BFF baru!

assalamualaikum

hari ni fia ade BFF baru nama dia Nur Natasya!selama ni dia slalu tolong fia tak kira ape pun problem fia...thanks tasya!sayang kau sangat-sangat!oh lupe pulak...Happy Chinese New Year untuk semua kawan-kawan fia...

fia ade satu lagi news!fia baru beli gitar!ngee!nanti fia menuntut dengan Afnan Shahir...thanks to him sebab sudi nak ajar fia!cuti CNY ni fia duk rumah je...homework berlambak tapi fia rase malas nak buat...#fia kau kene rajin!kau kene belajar betul-betul baru boleh capai ape yang kau nak!-talking to myself XD

cuti CNY ni hari-hari encik A mesej fia...alahai rindu kat dia membuak-buak!tak dapat digambarkan bagaimana perasaan fia kalau bercakap pasal encik A...fia nak sangat jumpa dia tapi dia sibuk...fia tak boleh la nak paksa dia...

esok nak gi jogging dengan fikri then tengah hari nak study dengan fatin dan atirah...semput la fia esok...hee!demi untuk kurus! XD

okla sampai sini je post fia untuk hari ni sampai bertemu dipost yang akan datang....
love you!
assalamualaikum

No comments: