Followers

Tuesday, March 13, 2012

alahai fia...

assalamualaikum...

lama fia tak update blog kan?hee!sorry la busy sangat...lagi pun takde mood la nak bukak blog..kalau fia nak bukak blog mesti ade mood baru best nak cerita..=)

okla hari ni...hmm okla..gile-gile...haha okla pagi pegi tengok encik A main basikal kat trek atas dengan aziman...then ajim datang..pastu taufiq pulak...dia orang sibuk cite pasal asrama..fia sorang je sesat...encik A jatuh masa main basikal..risau fia!dia boleh lagi senyum...memang nak kene je mamat ni..dah jatuh gi buat lagi..then jatuh lagi!haish bertuah punya budak...

ok lepas tu gi rumah afnan sebab dia nak jumpe fia...dah sampai sana afnan tak kuar pulak...fia balik la..sampai rumah main game...then mesej afnan masuk..dia cakap dia kat sekolah...=='' fia pun cakap tak yah la jumpe...dia kata nak jumpe jugak...nak ajar main gitar..then hujan pulak..fia cakap la tak leh pegi rumah dia sebab hujan..dia suruh jugak fia datang...then fia suruh dia ajar fia add math...sampai sana fia duduk kat kerusi pastu bagi soalan kat afnan suh dia jawab...dia kata dia hebat tapi last-last tak dapat jugak jawab...haha afnan-afnan...anyway thanks sebab ajar budak lembab ni add math! =D

hmm balik rumah afnan je fia tak sedap badan...rasa mengigil...kaki kejang..ape kene pulak ni?fia bukak tudung then tido jap...then mak kejut cakap nak gi makan kat luar..fia pun siap-siap mula-mula nak makan satay kat sek lame ibu tapi tutup pulak..then gi ampang park makan Mac Donald..on the way nak gi ampang park mesej dengan afnan...haha dok cite pasal gosip hangat...then fon takde bateri pulak...haish..spoil betul la..tengah best gosip ni..haha...then gi cari kedai nak repair fon..reben sampai RM180?!mahal gile!!ade satu gerai tu baru RM90 tapi tukang repair tak datang pulak...adoyai...nak pakai fon N95!tak nak pakai E90!huhu

lepas makan ayah bawak gi karok!hee!best-best!puas fia nyanyi...mula dengan lagu cari ketenangan,tanpa kekasih ku,seksis,one less lonely girl,next to you,sungai lui,pergi and lastly kuch kuch hota hei..haha puas fia melalak...last tu siap joget-joget dengan mak..pusing-pusing haha...

thanks dad for the treat!buat hari along gile-gile...oh ye lupe nak cakap also thanks to ibu,angah,ajim,encik A,aziman,taufiq dengan afnan sebab mewarnai hari fia...thank you so much you guys!sayang korang sangat-sangat...

okla sampai sini je post fia untuk hari ni sampai bertemu dipost yang akan datang...
assalamualaikum...

No comments: