Followers

Friday, March 23, 2012

memang terbaik la!

assalamualaikum

lama dah fia tak update..hari ni fia update sebab ade bende happen kat fia...

okla esok ade hari keusahawanan kat sekolah...hmm bosan la pulak...=,= alahai tunggu jela esok...cerita pasal ape yang jadi hari ni..ok start my day with late get ready to school...sampai sekolah terus ke kantin..sebab ade tazkirah..

then PJK memang fia nak nangis je!sebab 2 kali muka fia kene attack dengan bola!!sakit gile!mula-mula ariff baling kat fia...tepat ke muka pulak tu!adoi...dah nangis dah fia kat situ...then main bola jaring...alia pulak pas kat fia..masa tu silau so fia tak berapa nampak so bola kene tepat ke muka fia lagi...memang fia dah nangis dah tapi fia gelak jugak...cover! >,< tu fia cakap "ape la malangnya nasib aku"

masa rehat fia jaga tangga dengan fatin..pastu fia haus pergi lari ke kantin nak beli air...on the way tu fia almost langgar mika...fia say sorry kat dia pastu terus lari ke kantin...then lepas sekolah fia stay...nak buat carta organisasi untuk pengawas..oh lupe nak cakap fia dah jadi pengawas!hee dah boleh pakai baju biru!semua cakap fia nampak pelik pakai baju biru...asyik-asyik orang tanya "su, kau dah jadi pengawas?"

hmm buat carta tu semalam..hari ni print pastu tampal...fia nak say thanks to atirah dengan syaza sebab bantu fia buat carta tu...thank you so much!

kat bawah ni gambar fia pakai baju biru...okla sampai sini je post fia untuk hari ni sampai bertemu dipost yang akan datang...


me in blue! =D

No comments: