Followers

Friday, March 16, 2012

thanks sayang! =D

assalamualaikum....

korang mesti tanya kenapa tajuk dia thanks sayang! kan?hee!actually thanks to Aishah,Fatin,Afnan dan Encik A sebab teman fia pegi cosmo's world...thank you so much!

okla yang plan ni aishah masa tu kat pasar malam..jumpe dia dengan fatin then fia cakap la pasal cosmo's world...then aishah pun "jom la kite pegi..aku nak naik roller coaster" then fatin pun on...fia cakap la nak ajak encik A then aishah ajak afnan...

kiteorang gerak pukul 2 lebih sebab fia lambat...huhu SORRY EK AISHAH!KAU KENE TUNGGU AKU PULAK...hee!oh lupa...pagi tu encik A cakap dia tak boleh pegi...fia pun geram la..dah 2 kali cancel last minute!pegi rumah afnan tunggu dia..lambat sangat kiteorang gerak ke rumah fatin...then terus gerak ke lrt..

sampai kat lrt..panjang gile beratur...dah beli token kiteorang tunggu lrt...encik A mesej fia...tanya kat mana...fia macam nak marah la...dia tak ikut sibuk tanya kenapa?geram sangat dengan encik A...then mesej dia "macam tak suke je ayie ikut"
fia pun macam WHAT?!AYIE IKUT?YEAH!! seronok sangat-sangat...saje la tu nak buat surprise untuk fia...

sampai kat stesen hang tuah fia text encik A kat mana...then sampai Times Square cari encik A...dah jumpa encik A terus fia lari cari tandas...rasa nak muntah sangat-sangat...then terus gi cosmo's world then encik A cakap dia tak nak masuk sebab tak cukup duit...fia pun suruh gak dia masuk..fia tambah sikit..afnan dengan aishah beli tiket so kiteorang tunggu diaorang...

then masuk tu kiteorang main spinning orbit...actually takde la takut sangat tapi fia takut sebab tinggi sangat!encik A relax je...fia yang takut semacam...seram kot dah la tinggi pastu berpusing pulak....then main space attack...yang ni memang fia mengucap banyak-banyak!takut gile!dah la duduk depan...fia rase nak jatuh je...encik A still cool....fia takut gile kat sebelah dia!fia pegang pemegang tu kuat-kuat!memang fia takut sangat!

then kiteorang gi main supersonic odyssey atau roller coaster!memang fia nak sangat naik!fia duduk dengan fatin sebab dia takut sangat...sebelum roller coaster tu jalan fia cakap "kalau aku mati aku nak cakap terima kasih kat korang sebab tunaikan hajat terakhir aku" then fatin cakap "jaga mak bapak aku" haha then fia cakap kat fatin "baca doa.." haha lawak gile!then aishah pulak tambah "jaga ayie baik-baik" fia diam...fatin pulak dah tutup mata...fia menjerit keseronokan tak rase takut pun..fatin tutup mata dari mula sampai habis...haha best-best!

then kiteorang main robo crash atau kereta langgar-langgar...aishah dengan fia jadi penumpang yang sebab afnan dengan encik A nak bawak..yang fatin bawak sendiri..habis main encik A cakap kat fia kalau amik lesen ni semua fail!haha mane tak nya encik A asyik langgar tiang je...

then main ooort's express...huhu serius segan sebab ape tau...fia himpit encik A!bende tu laju fia dah pegang pemegang tu kuat-kuat tapi still himpit encik A...fatin cakap fia macam mendaki je..haha..encik A pun mengucap time fia himpit dia..haha SORRY AWAK!TAK SENGAJA!lepas tu kiteorang naik dizzy lzzy fatin tak naik...fia kat sebelah encik A dah nak muntah dah...encik A pujuk fia supaya tahan...then lepas naik tu fia then naik fantasy train...saje je naik bende tu sebab tak tahu nak naik ape lagi...then encik A nak balik so fia teman dia amik beg dan fatin,afnan dengan aishah nak naik ooort's express lagi tapi fia tak larat dah so fia duk tepi pegang beg diaorang amik gambar..encik A dah balik...

then kiteorang balik...semasa perjalanan tu kiteorang cerita la pasal permainan yang kiteorang naik tadi...haha lawak la bile cerita balik...malam tu encik A mesej fia...dia kata fia kelakar masa naik space attack...takut gile tau tak!tapi seriously dia buat fia happy sangat hari ni...hee!thanks awak!and thanks jugak to fatin,afnan dengan aishah sebab teman fia pergi Times Square...sayang korang sangat-sangat!lain kali kite buat lagi ok?! =D

okla sampai sini je post fia untuk kali ni...kat bawah ni gambar kite orang....semoga bertemu dipost yang akan datang..
assalamualaikum..=)

fia yang kepenatan =)

ehem-ehem...sweet couple =D

fatin yang comel! ;)

getting ready to have a spin!^__^

No comments: