Followers

Saturday, January 21, 2012

yeah!happy sangat-sangat!

assalamualaikum...

semalam dah start cuti dan encik A dah balik!yeah!!serius happy sangat-sangat!rindu kat dia menggunung...semalam dapat chat dengan dia....tak boleh digambarkan betapa happynye fia semalam...pasal masalah yang berkait dia tu fia malas nak cakap...buat tak pernah dengar cerita-cerita tu...

ok semalam fia nampak dia on terus fia tegur dia!dah tak tertanggung rindu kat dia...dia cerita kat fia kat sane dia jadi ketua dorm,ketua kelas,ajk surau then dia dapat lawan badminton dengan sekolah teknik lain...dalam hati fia impress sangat-sangat!hebatnye dia..:D

fia cerita kat mikhail pasal ni then mikhail cakap ajak dia lawan...katanye nak tengok hebat tak hebat encik A...fia tak tanye lagi encik A pasal ni..malam nanti fia mesej dia...hope dia free la...boleh jumpa dia...rindu kat dia dah tahap maximum dah!kalau la rumah dekat for sure fia terus gi rumah dia..:D rindu nak tengok muke dia..rindu nak dengar suara dia..rindu nak dengar dia gelak...dan fia rindu nak tengok dia senyum!fia suke tengok dia duk sorang-sorang..muke macam takde prasaan...nampak dia matang...dia matang tapi fia?alahai macam budak kecik je..:D sape yang rapat dengan fia tahu la fia macamane...

rindula kt dy.. :D
rindu kite tak? XD
tipu la kalau kate tak rindu..
rindu la..

aduh..time ni rase nak melompat je...dia rindu jugak kat fia...makin tambah sayang kat mamat sorang tu...ngee!I miss you and I love you encik A! :D

okla sampai sini je post fia untuk hari ni semoga bertemu dipost yang akan datang...
assalamualaikum...

No comments: