Followers

Thursday, January 5, 2012

yeah!moody time...=_=

assalamualaikum...

rindu kat blog fia ni...busy la lately ni..yela masuk science stream ni makin sibuk...plus fia merajuk kejap..huhu yela kalau nak cite mesti pasal encik A...nanti fia sedih sangat-sangat...
sekarang pun fia tengah sedih..yeah!good job!sebab ape?sebabnye encik A yang disayangi dan dikasihi akan masuk Vokasional Melaka Tengah minggu depan...so esok the last day fia jumpa dia kat sekolah...rase nak meraung je...tapi nanti orang cakap fia ni mengedik la pulak..so fia sabar...

then hari ni mase rehat fia duduk kat dalam bilik PRS...dia kat luar borak dengan taufiq dan aziman...fia asyik ke hulu ke hilir...serius fia rindu nak tengok muke dia...fia rindu nak dengar suara dia...oh ye semalam..fia mesej dengan dia..then dia suruh fia rungkaikan nombor ni 41156831968 263 4164771968 fia pun pelik la..macam mane nak buat ni...fia tanya la dia...then dia cakap mesej tulisan bergaris then tekan nombor tu...fia pun buat...satu per satu huruf yang kuar then fia nak nangis bile baca jawapan dia "I-love-you and I-miss-you" terharu gile la...encik A memang susah nak ungkap kata-kata indah tapi kalau di ungkap dia akan buat sampai fia cair!ngee...biar la orang nak kata ape...asalkan fia happy..=D

ok sambung kat sek..loceng bunyi fia pun terus gi beratur...then belajar macam biase...hari ni fia belajar kimia dengan add math...kene mula jatuh cinta dengan 2 subjek ni kalau nak betul-betul paham...ok bunyi loceng fia dengan atirah terus ke bilik kaunseling sebab nak tolong cikgu...then letak beg kat bilik kaunseling terus gi makan...kat koperasi terserempak dengan encik A...fia hanya mampu senyum..bagai nak luluh jantung fia tengok muke dia...then fia nampak dia dengan mak dia...fia agak mesti dia tengah uruskan nak pindah sekolah...then fia tengok dia sampai dia naik ke pejabat...

hari ni baru tahu yang amir dah pindah...sedih fia...he's a good friend...bukan dia je syakila pun same fia rapat jugak dengan syakila fia akan rindukan dia...hazim pun nak pindah...budak ni suke nyanyi kalau ade karaoke mesti dia masuk..mamat ni pandai cipta lagu..banyak lagu dia yang sedap...farah natasya jugak...budak comel ni pandai,sweet dan best kawan dengan dia...masitah dengan raja tak tahu lagi...hope dia orang stay la...

ok then fia dengn tira tunggu encik A kat bus stop...borak dengan fatin jap..then dia lalu..dia tak pandang fia pun..then tira dengan fatin cakap "bye *****" fia pun dah rase nak nangis dah...then gi makan jap..pastu masuk bilik kaunseling duduk kat situ..fia dah moody gile nak senyum pun rasenye tak boleh...kat bilik kaunseling fia moody je...asyik bercakap pasal encik A je..nasib baik tira tak kesah...sayang kau tira!

balik je fia memang rase tak bermaya...fia rase macam encik A dah bawak sekali separuh jiwa dan diri fia pergi...hari ni fia ibarat manusia yang tiada perasaan...puas tira pujuk tapi fia tetap macam robot...takde perasaan...serius fia tak tahu kenape fia bole jadi camni...
esok last day..dan fia akan spent time wisely esok...selamat tinggal sayang...saya akan selalu doakan awak berjaya...=')

  • Dak comel ni nama dia Syakila...will miss you kila!

  • Yang tinggi lampai tu nama dia hazim...song creater..yang sebelah tu pulak amir...rindu kat korang nanti..
okla sampai sini je post fia untuk kali ni sampai bertemu dipost yang akan datang...
assalamualaikum

No comments: