Followers

Thursday, January 19, 2012

yes I'm suck but you?worst than me!

assalamualaikum...

korang mesti tanye kenape tajuk dia macam tu kan?well fia gaduh dengan sorang mamat ni...malas nak cite panjang-panjang..wat sakit hati je...

kau cakap "ku sangkakan belian rupanya kaca!" hey,you don't know the real me! fia cakap Iloveyou tak bermaksud fia ade hati...yes,fia memang suke cakap Iloveyou kat orang sebab fia sayangkan semua orang...sakit hati la bace surat dia...haish rase menyesal ade perasaan rindu kat kau

thanks la untuk segala yang kau dah buat kat aku....oh ye!aku pun tak kisah kalau tak kenal kau langsung!thanks to atirah,mikhail,zain,fatin dan semua yang membantu fia handle masalah gile ni...jujur la fia memang still nak kawan dengan dia tapi dia?hurm entah la...malas nak panjangkan cerita..

oh ye!lupe nak cerita yang fia insya'allah fia akan dapat jadi pengawas...harap-harapla dapat...amin!hee...minggu depan dah cuti!yeah!dapat mesej encik A....rindu gile kat mamat tu...

okla sampai sini je post fia untuk hari ni sampai bertemu di post yang akan datang...
assalamualaikum...=)

No comments: