Followers

Sunday, December 22, 2013

I miss you...=(

Assalamualaikum...

tajuk post fia kali ni I miss you...rindu siapa?rindu Muhammad Qawwiel bin Azizul Akmal...hmm why him?dah berapa hari fia tak berhubung dengan dia...fia rasa hilang sangat..tak ada lagi senyuman..keletah..gurauan dan usikan...hmm fia rindu sangat-sangat...fia favourite semua tweet dia kat twitter..dan fia hanya mampu senyum sambil menahan air mata...jujur fia rasa sunyi sangat....tapi fia sendiri yang dah setuju dengan dia...

sakitnya hanya Allah yang tahu...setiap perkara akan mengingatkan fia kepada dia..warna,bau,tempat...semua!dugaan demi dugaan menimpa diri fia...hmm banyak kali fia jatuh dan banyak kali jugak fia tersungkur...Allah tak membenarkan fia bersendirian...Dia kirimkan kawan bagi fia...semua mendoakan fia dengan dia..semua cakap yang fia boleh...fia tabah...semua berusaha mengukir senyuman di bibir fia...

Je t'aime...satu ungkapan untuk dia...fia nak dia tahu yang fia selalu...dan fia tak akan berhenti selagi Allah pinjamkan fia nyawa...kata orang bahasa perancis adalah yang paling romantik...fia tak tahu betul ke tidak...Tu me manques...I always do...every second,every heartbeat and every breathe I take...s'il vous plaît ne vont pas ... les gens veulent continuer à être là pour mon frère jusqu'à la fin de la..maksudnya...erm tak payah la kay..biar fia je yang faham...

tipu kalau fia cakap fia tak kesah sepanjang tak berhubung dengan dia...fia rasa nak nangis sangat-sangat...fia ingat lagi masa malam tahun baru...1 Januari 2013...fatin dengan achot usik-usik fia...lepas tu fia saja mengadu dekat awie...dia cakap fia wife dia?apa yang fia rasa hanya tuhan yang tahu...=') then dia betulkan...future wife...fia aminkan..jujurlah..setiap wanita mesti nak hidup dengan lelaki yang mereka sayang kan?nak lahirkan anak-anak dia kan?am I right?sebab fia pun rasa benda yang sama...

hmm okla...dah macam-macam fia mengarut...fia pun dah penat...lain kali fia update lagi..pasal novel tu in shaa Allah dalam masa terdekat ni fia post dekat blog kay...assalamualaikum...

No comments: