Followers

Friday, December 20, 2013

Tahniah Angah..=)

Assalamualaikum...

dah tiga hari fia update blog...hish dah macam ketagih pulak nak update je blog ni...fia bosan..novel fia masih lagi on process...tapi sekarang ni fia takde mood nak menyambung tulis novel..hmm something happen to me dan fia memang takde mood...=/

ok pagi tadi adik fia pergi amik result pmr dia..yang fia duk ikut menebeng kat situ..haha adik fia dah bising-bising...hee lantak la fia nak ikut jugak!nak tak nak adik fia bawak la fia ikut sekali amik result..sampai je ramai yang tunggu dekat luar..yela start amik result pukul 10.30 yang budak-budak semua dah ramai yang sampai..yang fia bergegas pergi kedai..nak beli barang...then pergi ppr..terserempak pulak dengan syida dengan raihana...syida dengan raihana ni junior fia...fia rapat jugak la dengan dia orang disebabkan perangai dia orang yang sempoi..memang boleh ngam la dengan fia...

then masuk sekolah...cikgu semua pelik tengok fia.."aik nak amik result ke?"fia hanya teman adik fia...bila kelas adik fia dah start amik result...fia terus masuk line!ni kes nak tahu dulu keputusan adik fia...adik fia dah tak puas hati...fia buat don't know je..haha but fia bangga la dengan dia...4A 4B...alhamdulillah...dia beat fia..result fia 3A 5B tapi disebabkan tak nak mengaku kalah..fia tetap cakap yang adik fia tetap tak boleh beat fia dapat math dengan sains A..haha gedik kn?XD dh kalah tapi tak nak admit...

ok..tadi fia jumpa awie...erm serius fia rindu dia...hmm takde perkataan yang tepat untuk gambarkan macam mana perasaan fia...fia hanya mampu menahan tangis dan sebak di dada...sekarang ni fia makin..hurm..susah nak terang...firdaus aziz cakap fia gila?dia tak tahu apa yang fia rasa...so fia terus decide tak nak ada kena mengena dengan dia lagi...he can just get off from my life...too much dah fia rasa...cukup la selama ni...lagipun tindakan dia yang buat fia mengambil tindakan ni...

Ketika angin lembut menampar pipiku
Aku berdoa agar sampai rinduku
Rasa rindu yang tak dapat ku ungkap
Berharap kau tahu aku merinduimu

Setiap detik yang berlalu
Terasa diriku hilang sesuatu
Tanpa dirimu
Umpama manusia tanpa hati

Awan menutupi pancaran matahari
Melindungi air mata yang menitis 
Rasa rindu ku mula menebal
Kepada pemilik hati ini

Permandangan indah memukaukan ku
Ku berharap dirimu hadir
Terus memegang erat hatiku
Tanpa mahu melepaskannya

Ku akan tetap berdiri
Menantimu dan tetap setia
Kerna ku pegang erat hatimu
Tak akan sesekali ku melepaskannya

nukilan untuk dia..=') fia rindu sangat nak berkarya...dan malam ni idea datang...alhamdulillah..=') okla fia dah banyak sangat merepek..mengarut...sampai masa untuk fia berhenti menaip...esok kalau Allah penjangkan lagi umur fia..in shaa Allah fia update lagi esok kay..assalamualaikum..=)

No comments: