Followers

Wednesday, December 4, 2013

Selamat Hari Jadi Awie =)

Assalamualaikum,

Okay post fia kali ni pasal awie.What about him?okay fia cerita.On 4 December an amazing boy was born and his name is Awie. =) so today is his birthday!Perkara yang lebih menarik birthday fia 12/4 kan? dan dia punya 4/12 =D hee terbalik bulan dengan hari je...bercakap pasal birthday fia teringat kes tahun lepas..time nak celebrate birthday awie..mula-mula dia cakap yang dia kerja...I was like...huwaaa my plan! =( tapi nasib baik dia nak datang lepas fia cakap yang fia nak celebrate birthday dia....

fia paling ingat time fia dengan tasya pura-pura accident!haha lawak sangat!yela fia just rebahkan motor but my face full of blood!hehe bukan blood betul tau..palsu punya!fia tengok dekat laman web sains comot but you guys know what?ramai kot yang berhenti..tanya fia okay ke tak...haha dalam hati fia dengan tasya dah bantai gelak...but the spoil thing is polis bantuan pulak sampai...adeh..fia dah la takde lesen dengan rotex mati lagi...-_- I was like....police man you ruin my plan! -_- so me and tasya have to move away from that place...haiya!almost prank awie but Allah kata on his day make sure him happy so..tak jadi la prankk fia tu..

tapi...andai kata la jadi...satu..dia mesti risau gile punya! hehe gerenti!haha jahat tak fia? XD dua..lepas dia tahu semua tu prank dia akan baling botol tropicana dekat fia...haha mane fia tahu?dia cerita kat fia kalau betul-betul dia nak baling botol tropicana dekat fia...hehe comel je...X) tiga..dia akan merajuk lepas tu...tapi Allah takdirkan prank fia tu tak menjadi so fia redha..=)

Actually prank tu fia tak plan sorang-sorang...komplot fia si Zairul...kawan baik awie...serius zai memang suka gile plan fia...dia pun tanye kenapa tak jadi prank tu?fia dah...salahkan abang polis tu!! yang paling tak boleh bla fia terkantoi pulak dengan awie pasal darah tu...sepatutnya darah tu guna pewarna merah tapi sebabkan takde fia guna sirap...but last korang tahu ape jadi?kalau ikut warna memang sebijik gile dengan warna darah...tapi tula bile guna sirap...bile dilap dengan tisu serta merta daripada merah jadi PINK!oh my memang kantoi gile la time tu!awie dah tanya...darah warna pink ek?I was like....aaaaaaaa....kantoi la pulak!mane nak sorok muka ni? XD

lepas tu makan kfc..berebut pulak ayam dengan dia!aduhai...fia nak dia makan ayam yang besar...saje la fia amik ayam yang kecik..last-last berebut...haha fia diam je time makan...protes la konon...hee malam tu dia bantai tweet kat twitter pasal berebut ayam...aduhai...segan fia...mane la nak sorok muka ni?but totally it was a wonderful memory...fia harap sangat tahun ni boleh sambut macam tahun lepas tapi masa sangat suntuk untuk fia sediakan semua...hanya ucapan serta doa untuknya kali ni...=)

fia doakan agar dia selalu gembira,tabah,bahagia,sihat,dilimpahi rezeki,berjaya di dunia dan di akhirat =) 

Happy Birthday To You
Awie

My wish for you..

Lastly welcome to group 17! =)



No comments: