Followers

Monday, December 23, 2013

What A Great Day =)

Assalamualaikum...

hari ni birthday nenek dan birthday mak cik awie..=) pagi-pagi ibu fia dah kejut nak pergi hero..nak beli barang untuk buat kek...then nenek telefon cakap nak datang rumah pulak..alahai rosak plan fia dengan ibu...yang ibu masak kat dapur..fia buat kek kat luar...orang buat kek kat dapur kan?yang fia buat dekat luar rumah..XD dah siap tu fia kukus kek...sambil tunggu makan dulu...tapi fia bukan makan dah...melantak! XD haha manala tak naik berat badan fia...hee makin chubby dah fia sekarang...sukala awie yang fia dah chubby...

lepas siap kukus kek...fia putar whipping cream lepas tu fia decorate kek...heh ala kadar je sebab barang decorate fia tah mana tah pegi..haih terus hilang mood nak decorate kek...tapi okla...alhamdulillah fia dengan awie dah okay...takut jugak semalam bila awie wechat fia...dah la ayat macam mengamuk je...risau sangat lepas tu dia marah fia sebab seminggu fia tak tegur dia...

seminggu tak tegur dia fia rasa janggal haih..dah seminggu tak berhubung terus jadi lain..gugup fia jadinya...awie suruh fia nyanyi..elok-elok fia ingat lirik lagu yang fia nak nyanyi terus fia lupa..sampai kena tulis dekat nota...mengeletar badan fia..haha serius berdebar..masa nyanyi pun rasa suara fia bergetar...XD

25 ni fia ada tournament bowling under pangsapuri fia...fia dah lama tak main bowling...huuuu seronok tu!24 pulak fia pergi practise...hehe betul-betul nak menang ni..XD harap dapat la asah skill fia yang dah lama tu...dan harap boleh kalahkan semua persaing...amin..XD hehe nak sangat menang...merepek je...

sepanjang cuti ni fia duduk rumah je...tolong ibu itu ini dan fia dapat upah!haha ni kes pasal nak sangat kerja la ayah bagi fia kerja dekat rumah..macam bibik dah..jaga esya,tolong lipat kain,tolong masak,tolong kemas...okla tu...dapat jugak duit! =p syaza dah kerja..afifah pun..awie memang dah lama kerja...fia je kerja dekat rumah..XD

okla dah banyak fia mengarut..bab 9 cinta kita berdua fia update esok kay..in shaa Allah...akhir selamat hari jadi nenek...semoga panjang umur,murah rezeki dan bahagia bersama yang tersayang..=) semoga bertemu esok..=) assalamualaikum...

No comments: